Persbericht

Echt blijft Echt


2007

Meinders De Echte Bakker nu ook in Almelo, Nijverdal en Wierden.

Mogen wij ons even voorstellen.
Wij zijn Ruben en Hester Meinders. Meinders De Echte Bakker is al sinds 1824 een ambachtelijke brood- en banketbakkerij met vestigingen in Rijssen en Markelo. Mede dankzij onze medewerkers staan wij bekend om een ruim assortiment in brood en banket. Niet alleen het assortiment is van groot belang, maar ook aan service besteden wij veel aandacht.

Vanaf 27 september 2007 heten wij u welkom in de nieuwe winkels van Meinders De Echte Bakker. Wij hebben vanaf die datum het bedrijf van Han en Karin Feddema, Lohmann De Echte Bakker overgenomen. Han en Karin hebben ons Ruben en Hester Meinders het vertrouwen gegeven hun bedrijf verder voort te zetten. De winkels vindt u in Almelo, Nijverdal en Wierden aan de Marktstraat. Deze winkels zullen zo snel mogelijk de Meinders metamorfose ondergaan.

Wij willen u daar kennis laten maken met het "Meinders gevoel". Het Meinders gevoel staat voor; heerlijke producten van hoge kwaliteit, gezellige sfeer , leuke en scherpe acties, klantvriendelijk en service.

We hopen u van harte als klant te mogen begroeten en heten u welkom in onze winkels.

Ruben, Hester en medewerkers.